UPDATE: Coronavirus maatregelen

Blijf via dit bericht op de hoogte van de corona maatregelen mbt tot onze ballonvaarten:

10-07-2020
De komende tijd zult u ons weer regelmatig in de lucht zien. Het kan weer! Wilt u meevaren bel of mail ons.

30-05-2020
In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen we helaas in de maand juni nog niet ballonvaren. Vanaf 1 juli hopen we weer de lucht in te kunnen gaan. Of dat gaat lukken is nog onzeker maar we hebben hoop en houden jullie op de hoogte.
We zijn telefonisch of via de mail gewoon bereikbaar.

22-04-2020
In verband met de maatregelen van de overheid door het coronavirus zijn wij genoodzaakt om al onze ballonvaarten tot 1 juni 2020 te annuleren. Alle tickets blijven gewoon geldig en worden automatisch verlengt t/m 31-12-2021. (Tickets en cadeaubonnen voor ballonvaarten na 1 juni zijn nog gewoon online te bestellen op onze website) Wij hopen op uw begrip en hopen u in betere tijden weer bij ons aan boord te mogen begroeten.

Comments are closed.